Zoekt u een manier om een staalconstructie vast te zetten aan een betonvloer of wand? Dan heeft Wouters Betonboringen de oplossing, namelijk chemische verankering. Bij chemische verankering wordt een anker gevormd door bepaalde stoffen. Wanneer deze stoffen zijn uitgehard ontstaat er een sterke verbinding met de omgeving zoals:

Metaal
Beton
Steen
De onderdelen van zware objecten kunnen met chemische verankering op deze manier aan elkaar worden bevestigd.chemische-verankering

Levering en plaatsing

Voor het leveren en monteringen van chemische verankering bent u bij ons aan het juiste adres. Het plaatsen van de chemische verankering dient zorgvuldig te gebeuren door een vakman. Het is van belang dat de boorgaten goed schoon zijn en de chemische verankering goed uithard. Door de jarenlange ervaring met uiteenlopende projecten biedt Wouters Betonboringen u de juiste oplossingen.

Kennis en expertise

Chemische verankering is het meest effectief als dit nauwkeurig wordt gedaan door echte vak specialisten. Wouters Betonboringen beschikt over deze vak specialisten die de expertise in huis hebben om chemische verankering een succes te laten worden. Wij leveren altijd een compleet eindproduct. Ook het verlijmen van draadeinden en stekken verzorgen wij voor u.

Boren en zagen

Het zagen en boren van beton behoort ook tot onze werkzaamheden. Met hoge nauwkeurigheid kunnen wij alle soorten boren. Daarnaast zagen wij horizontaal, verticaal of onder verschillende hoeken. Of het gaat om het zagen van een deur of het boren van gaten t.b.v. chemische verankering, wij staan graag voor u klaar.